Google’ın çevirme gözlüğü dönüm noktası olacak

Google, kişiyle yapılan gelişigüzel meşveret sırasında kullanıcının görebileceği biçimde sair dillerden yapılan çevirileri görüntüleyebilen eskimemiş ayrımsız gözlüğün sınama modelini tanıttı.

Ortaklık, çok güdük bire bir süre içinde dünyadaki internet kullanıcılarının, internete merbut benzeri düşüncesiz telefonun kamerasını seçme şeye yönelterek istedikleri her bilgiyi arayabileceğini söyledi. Google’ın bildirdiğine göre, her yiyeceğin sadece bir resmi, kullanıcının yakınında bu yemeğin bulunduğu birlik ferah restoranları tedarik etmek için tam olacak. Yer sağlıklılarının hangisi olduğunu girmek amacıyla düşüncesiz telefon kameranızı seçkin mağazadaki kraker raflarına birlikte çevirebilirsiniz.

Google, tafsilatlı vadeli vizyonunun tıpkısı parçası yerine, mukayyet çevirileri spontane namına görüntüleyebilen fikirli gözlükler geliştiriyor. Google bu teknolojiye “metinsel simultane çeviri” adını verdi. Şarku’l Avsat’ın şirketten edindiği bilgiye bakarak bu gözlüklerin batarya ömrünün hangi kadar olduğu kadar, elan aşkın teknik detayını açıklamadı. Ayrımsız zamanda bakir gözlük, camlarının haricen biraz elan iri olmaları dışında geleneksel gözlüklere benziyor.

Gözlüğün sağladığı sayısal içeriği lüzumlu aracısız tıpkısı ekranda icap kullanıcının düşünüm açısında olsun, harici tıpkısı ortama entegre ika teknolojisine artırılmış gerçek (AR) olarak biliniyor. Apple ve Facebook kabilinden gayrı şirketlerin birlikte artırılmış köken teknolojisini kullanarak aptal gözlükler geliştirdiği biliniyor. Birkaç yıl önce Alman Bosch şirketi, gideceği yere ulaşmasına destek olmak için kullanıcının gözünün uğrunda yön okları gösteren yeni ayrımsız gözlüğün sınav modelini sunmuştu.

Göz tansiyonunu yenebilecek gözlükler üretildi

 

Bakir benzeri göz damlası milyonlarca kişiyi gözene takmaktan kurtarabilir

 

Share: