Milli Savunma Nazır Yardımcısı Öz, Kırıkkale’de konuştu Açıklaması

Milli Defans Bakan Yardımcısı ve Araba ve Kimya Endüstrisi KAZANÇ (MKE SAVUŞMAK) Umumi Heyet Başkanı Muhsin Dere, Milli Defans Bakanlığı ve Türk Silahlı Kuvvetleri yerine MKE ATLATMAK’den çok şey beklediklerini söyledi.

MKE SERPMEK eliyle personelin kaynaşması ve şirket aidiyetinin artırılması amacıyla Kırıkkale’de planlı “Spor Festivali” etkinliğine, Dere ve MKE AŞ Genel Müdürü Yasin Akdere katıldı.

Dere, burada yaptığı konuşmada, MKE SERPMEK’nin hem Kırıkkale’üstelik hem Ankara’da hem bile Çankırı’daki lokasyonlarında başarıdan başarıya koşmaya başladığını söyledi.

Bu başarıların devamının geleceğini nâkil Dere, “Bunun devamı bile bu varlık ortamına mecbur. Milli Defans Bakanlığı ve ordumuz yerine MKE ZIYAN ETMEK’den çokça molekül bekliyoruz. MKE KAZANÇ 1453’e dayanan tarihi ile bu ülkenin lokomotiflerinden birisi. İnşallah bu başarıları artarak bitmeme edecek. Son 2 yıldaki başarılarını görüyoruz. imdi uluslararası alandaki başarılarını, ihracattaki, personel istihdamındaki katkılarını göreceğiz. İnşallah umum ele bütün birlikte henüz birçok büyük başarılara diyorum.” diye konuştu.

Akdere ise MKE EKMEK’nin geçmişten geleceğe üstlendiği sorumluluğu daha bile ileriye götürebilmek amacıyla henüz balaban işlere imza atmaya bitmeme edeceğini vurguladı.

Icra Vekili Yardımcısı Dere, konuşmasının arkası sıra gelgel içerisindeki müdürlükler ortada düzenlenen ayak topu, basketbol, uçan top ve masa topu maçlarında birinci olan bando ve personele ödüllerini arz etti.

Etkinlikte, sanatçı Bağlam Akalın da dinleti verdi.



Share: