Kütahya ve Balıkesir’de içtimai göz projesi için başvurular alınıyor

Reisicumhur Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı Cumhuriyet tarihinin en iri içtimai ev projesi kapsamında Kütahya ve Balıkesir’da da vatandaşlar başvurularını yapmaya başladı.

Projeyle, 1800 konutun inşasının planlandığı Kütahya’üstelik kampanyaya direkt vezneci üzerinden gitmek isteyenler, belgelerini dökmek amacıyla Ahali Bankası şubelerine giderek müracaatların önceki gününde işlemlerini yaptırdı.

Bankanın uğrunda bekleyen vatandaşlardan Nazmiye Güreşçi, AA muhabirine, bugüne büyüklüğünde familya sahibi olamadığını, projeden ümitli olduğunu söyledi.

Güreşçi, “Proje için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a haddinden fazla teşekkürname ederim. Tanrı başımızdan sakim etmesin. Bu ve benzer projelerle insanlarımıza havari oluyor.” dedi.

Mustafa Kargı üstelik birçok kişinin TOKİ sayesinde ocak sahibi olduğunu dile getirdi.

Balıkesir

Balıkesir’üstelik inşa edilecek 3 bin 750 sosyal bölük için başvurular Halk Bankası ve Ekincilik Bankası yoluyla alınıyor.

Müracaatların evvel gününde vezneci şubelerine gelen vatandaşlar, lüzumlu belgelerle işlemlerini yaptırarak isimlerini listelere yazdırdı.

E-ihtişam tarafından birlikte alınan başvurular 31 Ekim’bile sona erecek.



Share: