Yalova’da uyuşturucu operasyonunda kanepe içerisinde gizlenen münasebetsiz yakalandı

Yalova’üstelik polisin düzenlediği maden operasyonunda çekyat içerisinde saklanan şüpheliyle gelişigüzel 6 dirilik tutuklandı.

Emniyetten yapılan açıklamada, Uyuşturucu Suçlarla Mücadele Idarehane Müdürlüğüne sınırlanmış ekiplerin metal yön suçları ile mızrap özellik suçlarına müdahil kişilerin tespiti ve yakalanmalarına müteveccih çalışmaları sakır sakır sürdürdüğü ifade edildi.

Çevre illerden realizasyon ettikleri maden maddeleri getirerek arka torbacı yerine anlatım edilen eşhas tarafından çıkmaz satıcılarına dağıtılarak sokak düzeyinde metal konu satışının yapılacağı bilgisine vasıl ekipler, Uyuşturucu Maddeler Kontrol Köpeği “Zeytin” eşliğinde tespit edilen kaka bire bir otomobilde arama yaptı.

Aramada 2 kilo 100 gram bireşimli kannabinoid ele geçirilirken anahtar içerisindeki D.B. ve İ.S. gözaltına alındı.

Şüphelilerin sorgularında birbirleri ile bağlantılı ve koordineli akım ettikleri tespit edilen M.E. ve M.Ö’yü yakalamak üzere ikametlerine giden ekipler, adli makamlarca arandığı da belirlenen münasebetsiz M.Ö’yü saklandığı kanepe içerisinde gözaltına aldı.

Evde yapılan aramada ise 26,35 gram sentetik kannabinoid, 3,42 gram kokain, 2 kilogram hazır para kimyevi husus ele geçirildi.

Soruşturmayı uzun uzadıya şüphelilerin İstanbul’de rabıtalı olduğu belirlenen F.T. ve H.B. üstelik ikametlerinde yakalandı.

Emniyetteki işlemlerinin peşi sıra adli mercilere irsal edilen 6 kişi tutuklandı.

Share: