Park girişinde kaba çanta alarmı

Otopark girişinde kaba çanta alarmı

Karaman’birlikte park girişine bırakılan yabansı çanta, bomba imha uzmanı aracılığıyla fünye ile patlatılırken, içinden eş kıyafetleri daha çok

KARAMAN – Karaman’birlikte otopark girişine bırakılan karanlık çanta, bomba imha uzmanı aracılığıyla fünye ile patlatıldı. Patlatılan çanta kullanılamaz hale gelirken, içinden eş kıyafetleri daha çok.

Olay, akşam ezanı saat 21.00 sıralarında Kardeş Osman Mahallesi, Bakir Minare Caddesi üstünde mevcut örtüsüz park girişinde yaşandı. Otopark girişindeki kaldırım üzerinde siyah bez çanta olduğunu gören vatandaşlar durumu derakap polise bildirdi. Adrese gelen resmi ve sivil polis ekipleri ilk olarak caddeyi anahtar trafiğine kapatarak mekân güvenliği aldı. Vatandaşların birlikte bölgeden uzaklaştırılmasının ardında bomba imha uzmanı çağrıldı. Fenomen adına gelerek özel kıyafetini giyen bomba imha uzmanı, arama ettiği çaput çantaya fünye yerleştirdi. Hazırlıkların tamamlanmasının ardından kontrollü bir şekilde patlatılan kaknem çaput çantadan avrat kıyafetleri imdi.

Etrafa dağılarak parçalanan kıyafetler ise incelendikten sonra polis ekipleri eliyle toplanarak çöp bidonuna atıldı.

Share: