masa topu oynayan kedi hayran bıraktı

– Masa Tenisi oynayan kedi hayran bıraktı

SİİRT – Siirt Deneyimsizlik Merkezi’nin ilgi odağı olan ‘Gönüllü Pati’ adı verilen kedi, alan topu tutkunlarına rakip oldu.

Siirt Toyluk Merkezi’nde toplumsal, kültürel ve sanatsal faaliyetlere katılan gençler, erkin zamanlarda masa topu oynuyor. Alıştığı cahillik merkezinden ayrılmayan ‘Gönüllü Pati’ adı verilen pisik dahi masa tenisi oynayan gençlerin yanından ayrılmıyor, tümden sesi duyduğu zaman müstacelen masaya çıkıyor ve oyuna haremlik ediyor.

Merkezde cahillik lideri olan Emel Murahhas, kedinin neşe kaynakları haline geldiğini söyledi. Katılımcı, “Arkamda emanet patimiz duruyor. Kendisi masa topu oynamayı haddinden fazla sever. Buraya kendisi geldi, ayrıksı tıpkı yerden getirilmedi. Elden bizim bağlam odağımız değil, aynı zamanda gelen misafirlerin, zinde gönüllülerimiz ve mevrut değişik vatandaşlarımızın üstelik demet odağı olmaya başladı. Beslenmesini tığ grup namına sağlıyoruz, burada çokça iyicene mesafelik geçiriyor. Bire Bir zamanda gelen misafirlerimizle dahi çok mesafelik geçiriyor. Masa tenisini haddinden fazla seviyor, alelhusus topu gördüğü üzere müstacelen masaya akıllıcasına gidiyor. Onlarla oynuyor, ihvan de hiçbir şekilde huzursuz olmuyorlar. Bizler hayvan dostu yerine hayvanlarımızı koruyoruz ve ayrımsız patimizin olması gurur donör” dedi.

Sokak hayvanlarını sevdiklerini ve sahiplendiklerini belirten öğrencilerden Yusuf Özbilici, yersiz zamanlarında masa topu kundaklamak üzere değil üstelik kişi kediyi görmeye geldiğini kaydetti. Özbilici, “Buraya masa topu oynamaya geliyoruz, geldiğimiz anda bu emanet patimizi görüyoruz. Bütünüyle sesini duyunca direkt masaya zıplıyor, hayat bire bir can dostumuz. Burada masa tenisinde, langırt oynadığımız ant haremlik ediyor bize, çok emanet. Görünce hayran bırakıyor kendini” diye niteleyerek konuştu.

Share: