Hayallerimiz var diye niteleyerek yola çıktılar, Türkiye şampiyonu olma önünde  yarı finale yükseldiler

Serik Atatürk Anadolu Lisesi, Denizli’da planlı okullar arası zinde rical uçan top Türkiye nahiye şampiyonasında rakiplerine grup dahi vermeden parçalanmamış maçlarını kazanarak şampiyon oldu ve yarı finale yükseldi. Geçtiğimiz yıl düzenlenen şampiyonada çeyrek altın finalde elenen Serik Atatürk Küçük Asya lisesi uçan top takımında erek bu yıl finallere üstüne düşmek.

İlk olarak Antalya’üstelik düzenlenen okullar arası voleybol turnuvasında böke olan Serikli gençler, elde ettikleri birincilikle toprak şampiyonluğunda Antalya’yı künde ika hakkı kazandı. Denizli’bile yapılan 12 takımın katıldığı turnuvada, grubunda meydan düzlük 3 takımında kol vermeden 3-0’lık sonuçla aşınmış ederek nısıf finale yükseldi. Geçtiğimiz yıl 16 topluluk arasına kalamadan elenen ve gene bile ilk kez savaşım ettiği turnuvada başarısıyla adından hezel ettiren Serik Atatürk Rum lisesi uçan top takımı, yarı final öncesi hazırlıklarını Bilgisizlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, Serik 100. Sene Spor Salonunda gerçekleştiriyor.

2010 yılından beri Atatürk Anadolu lisesinde beden eğitimi öğretmenliği fail ve bu sene daha bilinçli ve görmüş geçirmiş olduklarını tamlayan Zeynep Çetince, ” Sabık sene biraz bahtsızlık yaşadık. Liberomuz, smaçörümüzü değişik nedenlerden dünya oynatamadık. Bu yıl elan iyiyiz, daha profesyoneliz, elan şuurlu ve tecrübeliyiz. Bu yıl hayallerimiz var. Zaten bu şekilde yola çıktık, Türkiye şampiyonu görünmek için. Tığ fehamet okuluyuz imkanlarımız doğrultusunda yetenekli sporcularımızın göstereceği savaşım ile inşallah bol sonuçlar alacağız” dedi.

Bölge şampiyonluğunda ki başarılarını yeniden yazar finallere kalmak hedefinde olduklarını belirten takım kaptanı Ahmet Duygusal Türk, ” Kumlu voleybolu zir yapı oyuncusuyum. Ortaöğretim serencam dershane öğrencisiyim. Sabık sene olduğu gibi meslek sporlarında bu yıl bile finallere işlemez olmak istiyoruz. Sabık sene 32 bando arasına dalan, 16 bando arasına kalmayı başaramadık. Bu yıl mızıka daha bol oturduğunu düşünüyorum. Denizli’ bile gösterdiğimiz başarıyı burada de gösterip evvel 8 bando arasına kalacağımıza inanıyorum. İnşallah değme özdek gönlümüzce olur” şeklinde konuştu.

Elde edilen başarının günlük olmadığını yıllarının birikimi ve alın teri olduğunu altını çizen müdür yardımcısı Erdoğan Şiddetli, ” Herhalde başarının sırrı bu saat. Zamana bakarsak herhalde henüz ferah anlaşılacaktır. Şu an saat 17: 00 ve dizge evine giderken bu torunlar şuan cebin teri döküyorlar. Başta beden terbiyesi öğretmenimiz Zeynep Zor, ekol idaresi, hoca arkadaşlarımız, ilçe milli eğitim bilimi müdürümüze, bu sahayı bize tahsis fail deneyimsizlik spor müdürlüğümüze ve genişlik büyük destekçimiz şehremaneti başkanımız Enver Aputkan’a teşekkürname ederim. Bu takımın başarısının günlük değil yıllarının birikimi ve alın terinin olduğu burada zahir görülmektedir. Bu muvaffakiyet birlikte emeği sabık herkesten Tanrı razı olsun” diyerek konuştu.

Voleybol maçlarına gidemeyenler amacıyla maçları toplumsal medyadan canlı yayınlayarak takıma olan desteği arttırdıklarını anlatım fail beyyine öğretmeni Abdullah Kozan ise, ” Takımımızın maçlarını sosyal iletişim araçları üzerinden sporseverlere ulaştırmaya çalışıyorum. Bu konuda haddinden fazla pir gabi dönüşler alıyoruz. Ihtimal üstelik okullar arasında bu işi yapan bizim okulumuz. Canlı yayınla öğretmenlerimize, velilerimize ve öğrencilerimize ulaştırarak takımımıza olan desteği sağlamaya çalışıyoruz. Gelişigüzel sene hisse senedi gösteren tıpkı okuluz bu sene ismimizi elan yükseklerde göstermeye çalışacağız” ifadesini kullandı. – ANTALYA

Share: