3,5 yaşındaki Ömer Mehabetli âdeta motosikletini diplomatça kullanıyor

Samsun’üstelik diri 3,5 yaşındaki Ömer Büyük Koçbıyık, sıradan motosikleti şeytanca kullanıyor.

19 Mayıs ilçesinde motor hizmet servisi işleten Fatih Koçbıyık, arada bir hareket hesabına gelip motosikletlerle ilgilenen 3,5 yaşındaki oğlu Ömer Mürtefi’ye oynaması üzere matkap motoru kullanarak sıradan tıpkı motor yaptı.

Ömer Büyük’ye motor kullanmasını öğreten Koçbıyık, oğlunun ilgisi ve yeteneğini görünce bu kere benzinli ve daha aktif tıpkı motor aldı.

Ömer Ali, motosikletini evlerinin bahçesinde ve parklarda, henüz sonradan babasının gözetiminde trafiğe vabeste yollarda bile kullanmaya başladı.

Ağababa Fatih Koçbıyık, AA muhabirine, oğlunun motosiklet kullanmayı çokça sevdiğini, bu konuda çaplı olduğunu söyledi.

Kendi babasının da motosiklet işiyle uğraştığını tamlayan Koçbıyık, “Motor işi babamızdan bize kaldı. Hem işimiz hem hobimiz.” dedi.

İş durumunda kıytırık tıpkısı motosiklet bulunduğunu ancak motorunun asılmış olmadığını anlatan Koçbıyık, “Buna matkap motoru taktım ve bunu benzeri sene sürdü. Kestirmece tıpkısı aydır bile benzinli motosiklet kullanıyor. Ömer Uca 3,5 yaşında ve adamakıllı motosiklet kullanıyor. Oğlumun Kenan Sofuoğlu üzere olmasını, Türk bayrağımızı dalgalandırmasını isterim. Arazi Razgatlıoğlu kabil olmasını isterim. Bu çocuklarımız birer külçe altın, mebzul işlenmesi geçişsiz.” diye konuştu.

Fatih Koçbıyık, oğlunun motor üzerinde ayaklarını kaldırarak cambazlık hareketleri yaptığını üstelik kaydetti.

Küçük Ömer Büyük Koçbıyık birlikte motosiklet sürmeyi çok sevdiğini rapor etti.



Share: