Ardıl Güler amacıyla tekâlif Fenerbahçe’ye değil Gençlerbirliği’ne yapılıyor! İşte sözleşmede kayran düz kritik detay

2019’da altyapısından yetiştiği Gençlerbirliği’nden Fenerbahçe’ye nakil olan Arda Güler, performansıyla acun devlerinin alıntı listesinde ilk sıralara tırmandı.18 yaşındaki yıldızın bu çıkışının ardından, Gençlerbirliği’ne şaşırtı tekâlif gelmeye başladı.

GENÇLERBİRLİĞİ TEKLİFİ AKSEPTANS ETMEDİ

Fanatik’in haberine bakarak, Soylu Erki kendisine yumruk günler nâkil Başkent ekibi, Ardıl Güler’in ahir satışında sahip olduğu yüzdelik 20 nasip amacıyla bir ayak topu konsorsiyumundan 3 milyon euro (55 milyon TL) teklif aldı. Ancak güzeşte kamer başkan seçilen Eğilimli Çankırı’nın bu behre için beklentisi yeryüzü az 5 milyon euro (91 milyon TL). Ardıl’ya olan faziletli bağ nedeniyle bu rakama ulaşacak ayrımsız teklifin gelmesi sürpriz olamaz.

EZELİ RAKİPLER PAYI SATIN ALABİLİR

Fenerbahçe ile Gençlerbirliği arasındaki anlaşmada tıpkısı sınırlama bulunmuyor. Bu nedenle ezeli rakipler Galatasaray , Beşiktaş ve Trabzonspor birlikte dahil doğmak amacıyla Türkiye’den değme mızıka da Arda Güler’in ahir satışından olacak yüzdelik 20’lik payı Ankara ekibinden satın alabilir. 17 yaşındaki baht, Alman devleri Bayern Münih ve Dortmund, İngiliz ekipleri Manchester City ve Arsenal ile İspanya’dan Barcelona vasıtasıyla yakından izleme ediliyor.



Share: