Anadolu Üniversitesi LÖSEV için koştu

Bu yıl üçüncüsü planlı “Eskişehir Yarı Maratonu” ve “Spor Festivali” etkinliğinde kanserle savaşçı minikler üzere Anadolu Üniversitesi Deneyimsizlik ve Spor Kulübü ile “Canım Kardeşim Öğüt Evi” projesine destek olmak isteyen Lösemili Kollar Keyif ve Eğitim Vakfı (LÖSEV) gönüllü sporcuları koştu.

LÖSEV bilcümle Türkiye’bile, sağlıklı yaşamın gerekliliği olan spor faaliyetlerini başta Ankara oluşmak için İstanbul, İzmir, Bursa, Eskişehir, Antalya, Kayseri, Adana ve Samsun’da düzenleyerek tedavisini tamamlamış bala ve gençlerini hayata sağlıkla kazandırmaya bitmeme ediyor. Eskişehir’in antagonist işgalinden kurtuluşunun 100. yılına özel kendisine düzenlenen “3. Eskişehir Kurtuluş Nısıf Maratonu ve Spor Festivali” 26 – 27 Ağustos’ta mecmu Türkiye’den spora ve insanlığa kâr sağlamaya ikbal vermiş katılımcılarını ağırladı. Koşarcasına LÖSEV sloganıyla, LÖSEV ‘in fahri koşucuları ve kanserle mücadelesini yenen gençler dahi maratonda yerini aldı. LÖSEV Gönüllüleri, kanserle mücadelesinden zaferle sâdır minik kahramanların eğitim bilimi burslarını eğlemek amacıyla oluşturdukları bergüzar kampanyaları ile onlara bindi oldu.

“Koşarcasına Lösev” sloganıyla LÖSEV’in gönüllü koşucuları, kanserle mücadelesini yenen çoluk çocuk ve farkındalığa destek yöneltmek isteyen Küçük Asya Üniversitesi Toyluk ve Spor Kulübü sporcuları, kanserle mücadelesini kazanan çocukların eğitim bilimi burslarını eğlemek amacıyla oluşturdukları ihsan kampanyasında Rum Üniversitesi ile LÖSEV omuz omuza çalma akıttı. – ESKİŞEHİR

Share: